EDİRNE / KEŞAN - Yenimuhacir İlkokulu

E-TWİNNİNG ÇALIŞMALARIMIZ- RECYCLE LİFE, SUSTAİN THE WORLD ","DÖNÜŞTÜR HAYATI, SÜRDÜR DÜNYAYI"

Okulumuz Öğretmenlerinden Nursel Öndar in kuruculuğunu yaptığı Dönüştür Hayatı Sürdür Dünyayı /Recycle Life SUSTAİN THE World adlı projemizin sergisi yapıldı. Projede öğrenciler geri dönüşümün ve sürdürülebilirliğin önemini kavrayarak meydana getirdikleri ürünleri sundular. Ayrıca okulumuz öğrencileri ve velilerimiz projeye oldukça ilgi gösterdiler. Bu proje sayesinde okulumuz öğrencileri doğayı korumaya ve sürdürmeye yönelik farkındalık oluşturup sürdürülebilir bir dünyanın hayalini kurmamızı sağladılar. Biz de hayatımızı dönüştürerek dünyamızı sürdürüp doğa dostu bir okul olarak fark yaratmaya hazırız.

09-05-2022

Yayın: 09.05.2022 - Güncelleme: 09.05.2022 09:28 - Görüntülenme: 180